torsdag den 26. september 2013

2. Projekt med hama perler

Her er endnu et projekt jeg har lavet med hama perler. Jeg startede med at lave hjorten, og byggede resten på bag efter. Ideerne kom løbende, og det endte med at blive meget farverigt.



Dette er en lille plade jeg fik ideen til igennem en af mine illustrationer.
Tanken er at pladen kan hænge som pynt på en billedvæg, stå i en reol, eller bruges som ophæng på grene eller til jul.



tirsdag den 17. september 2013

Følg mig på Instagram

Instagram På instagram ligger jeg dagligt billeder op af mine kreative projekter, illustrationer, indretning og hvad jeg ellers har gang i.

Jeg er bedre til at ligge nye ting på instagram, end til at opdatere min blog. Så følg mig der inde, for at se hvad jeg går og laver til dagligt.

Her er billeder af nogle af mine seneste uploads:





onsdag den 11. september 2013

Geometrisk illustration

Denne illustration er sammensat af trekanter der er klippet ud i forskellige former. Farverne er akrylmaling malet på alm sort papir.





fredag den 6. september 2013

Hama perler

Jeg er i gang med dette projekt, med hama perler. Ideen stammer fra Kathrine Højriis, en grafisk designer der har lavet perlepladen på det nederste billede. Hun har lavet en serie af fine perler plader, inspireret af heraldiske mønstre. Hvilket er en udsmykningsform der stammer tilbage fra gamle krigere. De udsmykkede deres skjolde og hjelme med disse typer mønstre. 

Perlepladen jeg er i gang med, er inspireret af designet på hendes, men med nogle andre farver. Da jeg ikke har haft så mange perler af samme farve, har jeg måtte bruge mange forskellige farver, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med. Men når jeg er færdig med denne perleplade, vil jeg lave en med mere simple farver, som jeg selv finder på.